Arkisto 2010


Uutta viikolla 34:

Pahoittelen pitkää reagointiaikaa nettisivujen päivityksessä ja hiljaisuutta nettiaalloilla kesän yli jatkuneiden työkiireiden vuoksi. Loppusyksyn aikana uutta ja jännittävää.
Toni Viemerö

Ratapäivä 25.9.2011
Lauantain 24.9. osalta soittelin Lintuharjun ratsutilalle ja tänä vuonna majoituksen hinta on 30 euroa/hlö ja siihen sisältyy iltapala, aamupala, sauna ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan tuonnekin.

Sunnuntaina 25.9. klo 12 alkaen radalla on tuttuun tapaan luvassa mutkaradan ja ovaaliradan kiertämistä sekä jonkionlaisto oheistoimintaa varikolla. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa.

Soittelen vielä tarkemmin rataravintolaan päivän ruokailumahdollisuuksista, ja ilmoittelen sitten asiasta, kun tiedän tarkemmin. Ja jos jostain tarvitset tarkempaa infoa, niin vastailen kysymyksiin mielelläni.

Terveisin
Sebastian Kulkula
sebastian.kulkula@gmail.com
+358-40-7506912

Ajokauden päättäjäisajelu!
Päätetään tämäkin ajokausi järjestysnumeroltaan toiseen ajeluun Paippisen moottorikahvilaan lauantaina 27.8 kello 13 eteenpäin.

Ei vaatimuksia, ei velvoitteita, keräännytään vain vielä kerran kaikkien halukkaiden kanssa muistelemaan kesän menoja :) Eikä ajokautta tarvitse päättää, saa ajaa myös koko tulevan talven.

Tervetuloa kaikki!!!

  • MiniMarkkinoille lisätty ilmoitus.
  • MiniMarkkinoilta poistettu ilmoitus.

Uutta viikolla 18:

  • MiniMarkkinoille lisätty ilmoitus.

Uutta viikolla 17:

  • Pk-seudun ministien vuoden ensimmäinen tapaaminen on Koivuhaan nesteellä, tiistaina 3.5.2011 klo 18.00 alkaen.

Uutta viikolla 16:

  • Ratapäiväksi on varmistunut 25.9.2011. Tapahtuma on Botniaringillä, Jurvassa, ja tarkoituksena on viimevuotiseen tapaan kokoontua Lintuharjun ratsutilalle lauantai-iltana viettämään iltaa ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille.

Uutta viikolla 13:

  • MCFF Pirkanmaa Team. Ma 4.4 klo 18 paikalliskokous Vehoniemen automuseo, Kangasala. Joka kuukauden ensimmäinen maanantai – koko kesän. Tervetuloa!

Uutta viikolla 12:

Uutta viikolla 8:

Uutta viikolla 4:

  • Kesäkokoontuminen järjestetään Etelä-Karjalan Ministien toimesta Lappeenrannassa 22.-24.7. Huhtiniemen leirintäalueella.