Kevätkokous 2010

TERVETULOA

MINI CLUB FLYING FINNS Ry:n KEVÄTYLEISKOKOUKSEEN
6.3.2010 paikkana Sininen Helmi, Kiuruvesi, klo 16.00 alkaen

Kokouksen käsiteltäviä asioita ovat sääntömääräiset kevätyleiskokousasiat: esitetään vuoden 2009 tulostase, luetaan tilintarkastajien lausunto, vahvistetaan tilinpäätös vuodelle 2009 ja päätetään hallituksen tili- ja vastuuvapaudesta.

Lisäksi päätetään syysyleiskokouksessa avoimiksi  jääneet kokoontumisajojen kesäkokouksen, Brittipäivien, syysratapäivän ja syysyleiskokouksen paikka ja päivämäärät.

Kaikki joukolla päättämään yhteisen kerhomme asioista!

Terveisin:
Hallitus

Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät hotellin kotisivuita.


Kutsu Klassikot Jäällä -tapahtumaan 6.3.2010

Majoitukset, kerro tulevasi Klassikot Jäällä tapahtumaan.
www.sininen-helmi.fi sekä www.hotellipeltohovi.com

Mukana tapahtumassa Impit, Minit, Renault 8 Gordinit, Abarthit ja modernimpaa kalustoa edustamassa Lancia Integralet. Kari Mäkelän www.mat.fi on Martini Racing Ferrareineen myös kutsuttu. Jääradan tekemisestä vastaa Kiuruveden Urheiluautoilijat. Samalla radalla ajetaan viikkoa myöhemmin SM:t. Radalle siis vain em. autoilla, varikolle ja seuraamaan on vapaa pääsy. Makkaraa ja kahvia tulee varmaan joku myymään. Sininen Helmi on myös palveluineen aivan radan lähellä.

Alustava ohjelma:

10.00 Ajajakokous
10.15 ajamaan (piikit)
11.00 ajamaan siviilirenkaiset
12.00 ajamaan piikit
13.00 ajamaan siviilirenkaat tai mahdollisesti Mäkelä autotuning
14.00 ajamaan piikit
16.00 sauna/kokoukset
19.00- iltajuhla Sininen Helmi tai Peltohovi

Kukin kerho voisi varautua siihen, että saataisiin tarvittaessa 1-2 henkilöä/kerho lippumiehiksi tai ajanottoon. Muutama lippumies radalla tekee ajamisen huomattavasti jouhevammaksi. Mikäli kerhoilla valmiuksia ajanottoon, ne kannattaa hyödyntää. Otetaan siis epävirallisia aikoja suuntaa antavien vertailujen pohjaksi, ei tehdä virallisia tuloslistoja. Kysehän on merkkikerhojen ajoharjoittelutapahtumasta. Luokkina yli ja alle 1300 ccm, vai jaetaanko toisin, esim. ikäkausi huomioiden?

Ratamaksu 10-15 euroa/auto menee lyhentämättömänä Kiuruveden Urheiluautoilijoille radan teon kustannuksiin. Iltajuhla ilmainen, ruokailu max 25 euroa. Katsotaan mitä sillä saa. Bussikyytejä saataneen järjestettyä Helmen ja Peltohovin välillä. Matkaa jäätä pitkin n 3 km.

Iltajuhlaan voi kerhot kehitellä ohjelmaa, palkitsemisia ym. Kerhoilta toivotaan autourheiluaiheisia ”kaitafilmejä”, joita voidaan pyörittää jossain nurkasssa kaikkien iloksi. G-forum.net (Jukka Suvisalmi) on luvannut hoitaa Monte Carlo tyyppiset muistokilvet autoihin, ja ollut yhteydessä myös alan lehdistöön. Jukka on ansiokkaasti toiminut tapahtuman puhemiehenä. Hänen sivustoaan
www.g-forum.net kannattaa seurailla. Ajatukseni on koota tapahtuman lähestyessä päivittyvää tietoa myös omalle sivulle.

Liitteenä ilmoittautumislomake ja vähän pelisääntöjä. Nämä voisi kierrättää
kerhojen puuhamiesten kautta, ja toimittaa sitten viimeistään
ajajakokouksessa esim. minulle. Lämmintä säilytystilaa perjantaina
tuleville on luvassa. Katsotaan lähempänä mikä on tarve ja kuinka sitä
jaetaan.

Tällaista siis luvassa Kiuruvedellä. Tiedän, että matka pohjoiseen päin on yleensä pitkä. Toivotaan, että se ei kuitenkaan ole kenellekkään este. Kysehän on viimekädessä tahtotilasta, kuten eräs pitkän matkan takaa tapahtumiin aina kulkenut G-mies asian on joskus ilmaissut.. Luvassa on maailmankin mittapuun mukaan hyvin ainutlaatuinen tapahtuma.

Terveisin
Juha Keinonen
040-5223762

Puuhamiehenä Minien osalta toimii Tero Grönfors,joten alustavia ilmoittautumisia voi ilmoitella Terolle 0400-947 655 tai tero.gronfors@gmail.com.

Kerho varmaankin maksaa autoperusteisen ratamaksun (esim. 10 Miniä x 10-15e
=100-150e). Ja iltaruokailun kustannuksiinkin kerho osallistunee?

Huomioikaa liitteessä olevat vaatimukset autojen ja varusteiden suhteen!!!

Tarkemmat ajo-ohjeet löytyy hotellin kotisivuita.

Tarkennuksia tapahtumasta kerhon nettisivuille sitä mukaa kun niitä tulee.

Terveisin,
 Tero G.
 

Liite: Ilmoittautumislomake