Jump to content

hoqane

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    hoqane got a reaction from Mini1380 in 861-Data record without EOBD - katsastuksen hylky   
    Kiitos vastauksesta. Eli siis vielä viime vuonna meni läpi, mutta huomautuksella "OBD" testiä ei voitu suorittaa. Nyt kun sain maahantuojalta tuon lausunnon, niin Trafille tekemääni oikaisuun tuli sieltä linjaus eli meidän minin voi siis katsastaa niin, että tuo obd testi, jota ei voi suorittaa, tehdään vaihtoehtoisella tavalla eli sen vanhan ohjeen mukaan. Siinähän se sanottiin näin "
    Vaikka auton ja testilaitteen välille ei saada muodostettua tiedonsiirtoyhteyttä, voidaan auto hyväksyä OBD-testin osalta, mikäli MI-valo ei osoita auton päästöihin vaikuttavissa järjestelmissä olevan vikaa ja lambda-arvo tyhjäkäynnillä on sallituissa rajoissa." Uudistuneessa säännössä (7/2016) taas ei mene läpi, jos obd testiä ei ole suoritettu. Nyt vaan sitten pitää tämä päätös olla aina mukana katsastukseen mentäessä. Tästä linjauksesta varmasti hyötyvät muutkin, kenellä samanlainen tilanne.
     
    Maahantuoja sanoi, ettei tuota voisi ohittaa tai uudelleen ohjelmoida ja samaa sanoi Autokeskus....liekö eivät vaan halua sitä tehdä. No ihan sama, kunhan tällä tavalla saa minin ajoon :D
×
×
  • Luo uusi...