Jump to content

Veljuus

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Veljuus

  1. Uudet valoumpiot päivä led-valoilla Mini Cooper 07/2007 - 07/2015, sopivat ainakin korkeussäädettävien xenon umpioiden tilalle. Menee suoraan alkuperäiseen liittimeen, ainoastaan päivä led-valojen johto kytkettävä erikseen (esim sumuvalojen päivävalojen yhteyteen). Käyttämättömät, auto vaihtuikin ennen kuin kerkisin asentaa.

    Hintapyyntö 269€. Mahdolliset toimituskulut ostajalle. 

    Sijainti Kouvola, toimitus onnistuu Matkahuollolta tai postilla (laatikko pehmusteineen löytyy) kun ennakkomaksu tilille. Mieluiten nouto kuitenkin.

      https://www.autodoc.co.uk/hd-karosserieteile/8008943 

    Juuso

    040 594 6885

    juuso.velin@gmail.com

    9CA6B86A-B154-4B99-9B6F-02920B5B0DFE.jpeg

    10D2CF2F-9845-440F-9526-7FB116549901.jpeg

    6A717E5E-6092-47B9-AFF2-115616060055.jpeg

  2. 11 tuntia sitten, timot kirjoitti:

    Tänään Pacemaniin tehtiin täys koneen puhdistus, moottoripesu, palotilanpesu, vanosventtillien puhdistus ja

    imusarjan rouhe puhdistus.

    Kyllä tuli autosta kuin uusi, suosittelen. Tehot palasivat, käynti tuli tasaiseksi jne.

    Seuraavana menee Countryman samaan huoltoon.

    Minusta on tyhmää jättää tälläinen tärkeä huolto tekemättä. ja mikä tärkeintä öljynvaihto max 10 tkm/vuosi.

     

    Moi! Paljon tää tuli maksamaan? Täällä 2010 vuoden JWC joka vaatis samaan toimenpidettä. Kiitos.

  3. Moi!

    Onko kenelläkään tietoa näihin sopivan lukkopultin avaimen tyypistä? Meillä rengasliike pilasi avaimen, kaksi pulttia edelleen kiinni (=kesärenkailla) ja mistään ei meinaa apua saada kun tuo pulttien hitsaaminenkin hieman riski kun kyseessä akkuja omaava hybridi. Kyseessä siis 2017 vuoden malli meillä.

    Jos joku voisi avuksi olla niin iso kiitos. Avaintakin mielelläni lainaan jos Kouvolan seudulta löytyy.

  4. Huvittavintahan tuossa connected saagassa on se että vastaava vanhempi tekniikka autoista löytyy (ennen 3/2018) mutta käsittääkseni suomen maahantuoja ei halua tukea noita vanhempia toisin kuin Ruotsin ja Saksan. Varmasti tässä asiassa myös kirosana tuo tuontiauto. Nimimerkki entisen ruotsalaisen 2017 SEn omistaja joka asiasta kuukauden verran tappeli ja selvitteli. Saa korjata jos olen väärässä.

  5. Kiitos kaikille vastauksista, kaikki autossa suhteellisen ok, tarkisteltu pohjaa myöden yms. Vetopään tyyppiviat ainakin korjattu ja ruosteeton sekä ruostesuojattu yksilö kyseessä. Saksasta tuotu alunperin, suomessa ollut hyvin vähällä ajolla. Onhan tämä persoona autoksi, oma tahto löytyi heti ja varmasti tulee suhteeseen haasteita. Noviisi siis Minien kanssa, opettelun piikkiin tulee menemään vielä pitkään... :D

    Oot holkki näköjään Kuusankoskelta, onko täällä päin hyvää huoltopaikkaa mineille? Virallinen huoltohan on Hesa/Lahti linjalla mutta tuskin sinne tarvetta tai halua tota viedä. Jos olisi paja jossa minit tuttuja ja hinnat kohtuullisia niin laita vinkkiä, kiitos.

    Viileä ja kostea keli aiheuttaa selkeästi autolle pientä kiukkua aamuisin, moottorin kun lämpenee tarpeeksi niin pienet nykimiset yms hikkailut katoaa. 

    Lämmin moottorinen auto on tosi asiallinen peli, kylmänä hieman kiukkupylly mutta senkin kanssa oppii elämään varmasti... :D

×
×
  • Luo uusi...