Jump to content

eino

Jäsenet
  • Viestit

    67
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Viestit kirjoittanut eino

  1. Lumi on sulanut jo aikoja sitten ja klubimme kesätapahtumaan on vielä muutamia viikkoja. Haluaisin antaa vielä viimeiset tiedot, että voisit tehdä lopullisen päätöksen tapahtumaan osallistumisesta.

    Kuten olen jo aiemmin ilmoittanut, tällä kerralla ajamme vierailulle Itä-Virumaalle ja sitä emme tee jonossa Pietarintietä ajaen vaan etsimme vastauksia kysymyksiin ja nautimme pienemmistä maanteistä ja luonnon kauneudesta. Vastausten löytäminen kysymyksiin ei pitäisi olla vaikeaa, kysymykset on käännetty suomeksi ja vastata voi myös suomeksi, jollei tarkoituksena ole löytää tekstistä puuttuvaa sanaa, mutta yleensä kysymykset ovat tyyliä "Montako tolppaa on parvekkeen kaiteessa", "montako ikkunaa talossa on", "montako ristiä kirkossa on" ja niin edelleen. Reitin, jota pitkin ajamme, olemme yrittäneet ohjeistaa ja tehdä ohjeesta mahdollisimman luettavan. Ohjeessa on ruudut ohjeilla risteyksiin (suomeksi), Googlen kartasta otettu risteyskuva, valokuvia tarvittavista tienviitoista ja nuolilla merkittyjä risteyksiä ja kaupunkien karttoja. Yleiset reittikartat ovat myös mukana ja olen laittanut ne jo myös foorumille. Rakveren linnoituksen vallien siimeksessä pidämme lounastauon ja järjestämme temppuajokilpailun. Lounaaksi tarjoamme keittoa, herkullista leipää ja virkistävää juomaa. Jos se ei riitä, voi ruokalistalta tilata lisää omalla kustannuksella. Ensimmäinen päivä päättyy Sakan kartanoon, jossa viivymme kaksi yötä. Meille on telttapaikat ja nuotiopaikka.

    Toisena päivänä liikumme yhdessä ja käymme Kohtla Nõmmen kaivosmuseossa, pysähdymme Jõhvissa ja risteilemme yhdessä pitkin rannikkoa. Illalla vielä pienet pelit ja parhaiden onnittelut.

    Koko tämän tapahtuman aikana meillä on kolme kilpailua (kysymysten vastausten etsiminen, Rakveressa temppuajo ja Sakassa pelit), kaikkien kolmen kilpailun parhaat palkitaan Minin huoltopaketilla (öljy, suodattimet ja tulpat) ja neljäs palkinto menee kokonaistulokseltaan parhaalle, mutta mikä se on, sen näet paikan päällä. :) Tietysti jokaiselle osallistujalle on myös lahja.

    Osallistumismaksu on 5 euroa. Se sisältää auton numeron, taustatiedot/ajo-ohjeet, Rakveressa lounaan (keitto, leipä ja juoma). Muut kulut jäävät valitettavasti osallistujan harteille :(

    Mitään epäselvää ei siis pitäisi olla ja toivon näkeväni myös suomalaisia kilpailijoita radalla :)

    Nähdään 28.06 kello 9.30 alkaen Ülemisten kauppakeskuksen parkkipaikalla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse. Olisi myös ilo saada tietää, kuka tulee mihinkin, että tiedämme odottaa ja valmistautua.

  2. 1. Myytävänä 13“x7“ "Deep Dish" Superlight alumiinivanteet kokoa 175/50R13 Yokohama A539 renkailla. Uusi sarja on asennettu Miniin keväällä 2010 ja autoa käytettiin kesällä 2010 ja 2011. Vuonna 2012 ja 2013 Minillä ei ole ajettu. Vanteet ja renkaat ovat hyvässä kunnossa, parissa vanteessa on muutamia pieniä naarmuja ja kahdessa renkaassa on parin mm syvyinen "ylimääräinen sadeura"

    Sarjan hinta 550€ + toimituskulut.

    2. Myydään kaadettavalla selkänojalla varustetut urheiluistuimet (reclining bucket seats) + säädettävät (eteen-taakse) istuimen kiinnittimet + neljäpisteturvayöt. Istuimet osittain päällystetty Alcantara-kankaalla, erittäin mukavat ja erittäin hyvässä kunnossa. Turvavyöt ja istuimen kiinnitykset ovat myös erittäin hyvässä kunnossa. Sarja on asennettu Miniin keväällä 2010 ja autoa käytettiin kesällä 2010 ja 2011. Vuonna 2012 ja 2013 Minillä ei ajettu.

    Sarjan hinta 450€ + toimituskulut.

    3. Myydään Minin sisäverhoilu - musta keltaisilla reunoilla. Ostettu uutena Englannista ja asennettu Miniin toukokuun lopussa 2011. Käytetty vain kesällä 2011. Uutta verhoilua käytettiin autossa kesällä 2011 ja silloinkin enintään 4-5 ajelulla. Vuonna 2012 ja 2013 Minillä ei ajettu. Verhoilu on hyvässä kunnossa, osaa yksityiskohdista (kuten esimerkiksi taaemmat kuramatot) ei ole kertaakaan käytetty. Alusmatossa on neljä istuinten kiinnityspulttien reikää ja taaemman ikkunalaudan verhoilussa on kaksi turvaöiden pultin reikää.

    Hinta 120€ + toimituskulut.

    4. Myydään keväällä 2011 käsityönä tehdyt ovikortit. Ovikorttien kuva on painettu säänkestävälle mainosjulistemateriaalille ja liimattu uudella verhoilulla ja uudelle puukuitulevylle. Ovikortit asennettiin autoon toukokuun lopussa 2011 ja ne ovat olleet käytössä vain kesällä 2011 4-5 ajolla. Vuonna 2012 ja 2013 Minillä ei ajettu. Ovikortit ovat hyvässä kunnossa.

    Hinta 70€ + toimituskulut.

    5. Myydään FLETCHER "Big Bore" ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaimentimen taaempi pytty ja keskimmäinen putki. Vaimennin on hyvässä kunnossa, joitain pieniä naarmuja ja ulkopinta on hieman kellastunut. Englannissa sama sarja maksaa uutena n. £180 + toimituskulut. Sarja on asennettu Miniin keväällä 2010 ja autoa käytettiin kesällä 2010 ja 2011. Vuonna 2012 ja 2013 Minillä ei ajettu.

    Sarjan hinta 130€ + toimituskulut.

     

    http://s1162.photobucket.com/user/7Wint ... t=9&page=1

     

    Saa jättää myös tarjouksia... eino.fn@gmail.com

     

    Eino

  3. Tervehdys Suomen Ministeille.

     

    Aiemmin on kerrottu, että lisätietoja tulee, kun lumet ovat sulaneet,

    mutta kesäpäivien järjestäjien sormia syyhyttää ja ihmiset ovat täynnä

    energiaa. Seuraavat tiedot koskevat siis majoitus-/leirintäpaikkoja.

    Olemme päättäneet, että tänä kesänä kesäpäivien majoitus/leiri

    järjestetään Sakan kartanossa. Lisätietoa paikasta seuraavasta

    linkistä: http://www.saka.ee/index.php?page=543

     

    Olemme päässeet seuraavaan sopimukseen majoituksen osalta:

    Päivämäärä: 28–30.06.2013

    MAJOITUSPALVELU

    Leirintäalueen huoneisto (2 kpl) 50 EUR, ei sisällä aamiaista. Kahden

    hengen mökki (4 kpl) 35 EUR, ei sisällä aamiaista.

    Telttailu - aikuinen 3,20 EUR, lapset 13v asti 1,60 EUR / 1 yö.

    Vapaita huoneita on tällä hetkellä vielä riittävästi. Jos haluat

    varata jonkun, ilmoita meille. Kahden hengen huone 68 EUR/yö.

    Jokainen kesäpäiville osallistuva varaa ITSE toiveidensa mukaisen

    majoituksen sähköpostitse sales@saka.ee ja maksaa Sakasta tulleiden

    ehtojen mukaan. Ilmoita varatessasi Miniklubin kesäpäivät. Telttailuun

    on riittävästi tilaa, mutta jos haluaa paremman majoituksen, on

    kiirehdittävä, sillä paikka on suosittu kesäisin.

    Olemme myös määränneet viimeisen päivämäärän, jolloin haluamme tietää

    osallistujien määrän eli lopetamme osallistujien rekisteröinnin

    10.06.13. Tämä ei tarkoita sitä, että ne Ministit, jotka eivät ole

    ehtineet tehdä päätöstä tähän päivään mennessä, eivät voisi osallistua

    tapahtumaan. Kaikki ovat aina tervetulleita, mutta siinä tapauksessa

    emme voi taata osallistumista kilpailuihin.

    Rekisteröintiä varten lähetä tiedot (Nimi, automerkki ja

    rekisterinumero, osallistujien määrä ja millaiseen majoitukseen olet

    päätynyt) sähköpostitse eino.fn@gmail.com. Lisätietoa joko

    eino.fn@gmail.com tai puh. 040 594 0508 Eino Tänavots.

     

    Koska tapahtuman yhteydessä on menoja on päätetty että

    osallistumismaksun on 5eur/auto.

     

     

    Parhain terveisin,

    Järjestäjät

×
×
  • Luo uusi...