Jump to content

hape70

Jäsenet
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut hape70

  1. Elikkä kulkine on mini vuodelta -90.kone laatikoineen lattialla,millä taikatempulla lähtee kytkin,vauhtipyörä jne...irti kampiakselin päästä?? ulosvetäjällä ei liiku milliäkään,on annettu lämpöä ja kylmää,itkua ja naurua,kokeiltu selvinpäin ja vähän vähemmän selvänä! Aikasemmista mineistä on lähteny rojut irti ruuvit avaamalla.Vinkkiä tulemaan ni ei tarvi soitella romu-ukolle ;) Kiitos!

  2. Tänään on nyt Mini lisätty Suomen autokantaan ja saanut rekisterikilvet siitä todisteena!

     

    Nyt vain ajoa ja ajoa ja ajoa. Sisusta menee puunaukseen ja olis tarkoitus verhoilla koko auton lattia edestä taakse yhdellä palalla. Onko esim. Mikolla tietoa mistä sais mustaa huovantapaista millä sais tuon lattian verhoiltua?

     

    Kyllä nyt on hyvä mieli! Tammikuussa kun auton hain oli silloin jo päätetty että tämä kiesi on vappuajoissa mukana ja järjestelmällisesti auto sai tänään kilvet. Kieltämättä loppua kohden tuli revittyä itsestä aika paljon tehoja. ;) Sain vielä tollaiset lyhyet kilvet kun aikamme siinä katsastusinssin kanssa mietittiin että ruma tulee jos on pitkä kilpi.

     

    Kättä pystyyn jos tulen vastaan!

    Tilaa vaan ne valmiit lattia hässäkät minitronista! Maksaa muutaman kympin!

  3. Kiitos valaistuksesta,kyllä tosta huusista löytyy jarrulevyt ja jopa tehostin!autolla sen verran tunnearvoa et ei myydä koskaan,eli etitää se kone joskus kun keretää!johan toi on viides mini vuoden -91 jälkeen.ei ne vaihtamalla parane!

×
×
  • Luo uusi...