Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Itäharjun Ajot Turussa 18.5

18 toukokuun @ 9.00 - 19.00

Itäharjun Ajot 1955 – 65 ja Paronin Pojat

kutsuvat Sinut ja ystäväsi mukaan Historic-näytösajoon helatorstaina 18.5.2023. Tänä vuonna teemana on ”Flying Finn” Rauno Aaltonen. Jos tallistasi löytyy vuosimallia 1980 tai vanhempi auto tai moottoripyörä, olet lämpimästi tervetullut mukaan ajamaan Historic-tapahtumaamme. Vaikka etusijan saakin kilpahistorian omaava kalusto, muutkin aikakauden helmet ovat tervetulleita mukaan ajamaan ja nauttimaan päivästä. Toiveemme on mahdollisimman alkuperäinen ulkoasu.

Ilmoittautuminen käy kätevästi itaharjunajot.fi kotisivuilla, kun täytät siellä sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Tapahtuma on luonnollisesti maksuton sekä kuskeille että yleisölle. Edellytämme ajokin vakuutuksen voimassaoloa.

Aikataulu

9-11 katsastus

11 – 16.15 lähdöt vuorotellen moottoripyörille ja autoille.

Noin kello 12 Rauno Aaltonen –lähtö

Ajoaika 15 min.

Sekä pyörät että autot jaetaan osallistujien määrän mukaan 1-3 ryhmään. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.4.2023 asti, ellei maksimimäärä täyty jo aiemmin. Jälki-ilmoittautuneita otetaan vastaan, jos tilaa on. Edellytämme ajokilta voimassaolevaa vakuutusta. Mikäli haluatte nauttia tapahtumasta yleisönä, alueella on erikseen harrasteautojen pysäköintialueet. Paronin Pojat myy tapahtumassa käteisellä Itäharjun Ajojen ohjelmalehtistä/tarraa 5€ kpl. Mahdollinen tuotto käytetään tulevien Ajojen toteuttamiseen.

Ruokapalveluista vastaa Itäharjun Grilli, jonne käy sekä kortti että käteinen.

Tapahtuma on maksuton.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydätte osoitteesta www.itaharjunajot.fi

Nähdään Itäharjun Ajoissa!

Paronin Pojat

Tiedot

Päivämäärä:
18 toukokuun
Aika:
9.00 - 19.00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Itäharjun ajot
Teollisuuskatu 44
Turku, Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto