Tampereen ympäriajo yhdessä 2CV Killan kanssa

Minikerho pärrää tulevana kesänä Tampereen ympäristössä yhdessä Citroen 2CV killan, eli Rättisitikoiden kanssa. Tapahtuman nimi on Tampereen Ympäriajo + Mobilia Picknick ja tapahtumapäivä on 15.6.2013.

Tapahtuman reitti kiertelee Tampereen ympäristökunnissa idyllisiä pikkuteitä pitkin (noin 100km). Tarjolla on mukavia maisemia ja muutama mukava pysähdyspaikka jossa on halukkaille reittiin ja maisemiin tai mukana oleviin automerkkeihin liittyviä tehtäviä.

Mistään aikaa vievästä suunnistus- tai tehtäväkilpailusta tässä ei ole kyse, vaan periaatteena on vain saada aika kulumaan välietapeilla mukavasti. Perillä Mobilian autokylässä on ”palkintojen jako” tilaisuus.

Halutessaan voi ajella reitin letkassa nauttien vain alla kiitävästä asfaltista.

Reitti lähtee yhteislähtönä alkaen 15.6.2012 klo 10:00 Pirkkalan ABC asemalta (lentokentäntien varrelta). Reitti on noin 90 kilometriä ja kulkee Pirkkalasta Lempäälään, Valkeakosken ja Pälkäneen kautta Autokylä Mobiliaan Kangasalle. Reitti löytyy klikkaamalla osoitetta http://goo.gl/maps/bRvhY

Ideahan oli että hyvän ilman sattuessa, Mobilian rantanurmikolle pääsisi autoilla viettämään perhepicknikkiä, joten jos säätiedotus lupaa hyvää niin ei muuta kuin picknick koria takapenkille mukaan. Jos ei, niin sateenvarjo mukaan ja jalkautukaa parkkipaikalle tutustumaan Mineihin lähemmin… Mobiliassa on myös ”kahdella pyörällä” näyttely, johon tapahtumaan osallistujat pääsee kaksi yhden hinnalla.

Toivottelen kaikki tervetulleeks ja ottakaahan tämä kalenteriin mukaan…