Uutisia viikolla 34 2011

Ratapäivä 25.9.2011
Lauantain 24.9. osalta soittelin Lintuharjun ratsutilalle ja tänä vuonna majoituksen hinta on 30 euroa/hlö ja siihen sisältyy iltapala, aamupala, sauna ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan tuonnekin.
Sunnuntaina 25.9. klo 12 alkaen radalla on tuttuun tapaan luvassa mutkaradan ja ovaaliradan kiertämistä sekä jonkionlaisto oheistoimintaa varikolla. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa.
Soittelen vielä tarkemmin rataravintolaan päivän ruokailumahdollisuuksista, ja ilmoittelen sitten asiasta, kun tiedän tarkemmin. Ja jos jostain tarvitset tarkempaa infoa, niin vastailen kysymyksiin mielelläni.
Terveisin
Sebastian Kulkula
sebastian.kulkula@gmail.com
+358-40-7506912