Uutisia viikolla 14 2008

HUOMIO!!!
Edellisessä jäsenlehdessä olleeseen ilmoitukseen Suomeen perustettavasta ministien huoltoringistä on tullut jonkin verran vastauksia, mutta ei riittävästi, että koko Suomi saataisiin mahdollisimman hyvin katettua.

Huoltoringin tarkoituksena on saada aikaan lista ihmisistä, jotka olisivat valmiita mahdollisuuksien mukaan auttamaan toista ministiä, jos tämä apua jossain lähialueella tarvitsee. Tämä tarkoittaa, että kenenkään, jonka nimi on listassa, EI tarvitse päivystää kotona, EIKÄ ole haittaa, vaikka ei jollain kerralla pystyisi auttaamaan hädässä olevaa.

Hämeenlinnan eteläpuolelta on jo saatu listaan nimiä kohtuullisesti, mutta Hämeenlinnasta pohjoiseen olevia ministejä tarvittaisiin huoltorinkiin, jotta kattavuutta saataisiin mahdollisimman laajalle.

Joten, jos sinulla on mahdollisuus esimerkiksi antaa huoltoapua, järjestää varaosia, tilapäisesti parkkipaikkaa tai jopa majoitusta tienpäälle jääneelle ministille, sekä olet kiinnostunut liittymään kerhon huoltorinkiin, olet etsimämme henkilö. Jo tilapäinen parkkipaikkakin voi pelastaa pulaan joutuneen ministin reissun, kun Miniä ei tarvitse jättää ilkivallalle alttiiksi yleiselle parkkipaikalle tai kadun varteen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Markku Lönnqvist, 0500-804438,