Uutisia viikolla 29 2007

Ilmoittajalisenssi

Kerho on hankkinut, kuten kevätkokouksessa sovittiin, ilmoittajalisenssin kaikkien kilpa-autoilua harrastavien kerholaisten käyttöön. Ilmoittajalisenssi on pakollinen kansainvälisissä moottoriurheilukilpailuissa. Kansallisissa kilpailuissa voi yhtä lailla käyttää kerhon ilmoittajalisenssiä. Normaalistihan kilpailuluetteloissa ja koostevideoissa on I-ohjaajan nimi ilmoittaja-kohdassa, ilmoittajalisenssin kanssa ilmoittauduttaessa siihen tulee Mini Club Flying Finns. Tällä tavoin kerho pyrkii tukemaan harrastajien kilpailutoimintaa ja saa samalla näkyvyyttä mediassa.

Lisenssejä on kaksi kappaletta, varsinainen- ja rinnakkais-lisenssi. Jos tiettyyn kilpailuun on ilmoittautunut useampi ohjaaja, voivat he kaikki käyttää samaa lisenssiä.

Lisätietoja aiheesta saa kerhon puheenjohtajalta, jolla myös on molemmat lisenssit hallussaan.

Tero Grönfors
0400-947655
var user = “puheenjohtaja”; var domain = “mcff.net”; var osoite = user + “@” + domain; document.write(“” + osoite + ““);