Jump to content

Hyvä mäihä


paspartuu

Recommended Posts

Melkein alkoi itkettää...  ;)  Kontit täynnä klassikoita, tuo miljoona dollaria on pilkkahinta tuollaisesta lastista. Siellä oli vielä mun unelma-autot kumpainenkin; 57 avo-Corvette ja 63 Split window... Melkoinen tarina joka tapauksessa ja  omistaja-vainaalla on ollut hyvä maku autojen suhteen.  :)

Link to comment
Share on other sites

Eihän sitä tiedä, vaikka nykyään joku hemmo kerää ässiä, worksia ... varastoon. Ja porukka äimistelee reilun 30-vuoden päästä moisia aarteita.

 

Veikkaan (hammasta purren) että vaatii melko tanakkaa lompakkoa säilöä nykyautoja museoikään  :(

 

Meinaten tässä välissä kun verotus siirtyy ostoverosta käyttöön = vuosittaiseen käyttömaksuun. Ja sitten tulee vuosien mittaan päästöihin perustuvia maksuja, jolla ikääntyvät kiesit halutaan pois liikenteestä  :( >:(

 

Suunta on selvä, se voidaan nähdä vaikka siitä, että vanhaa autoa ei voi poistaa kilvistä ja säilöä (=välttyä käyttömaksulta), kilvistä poisto onnistuu vain romutustodistuksen kanssa. Ainoa tapa välttyä käyttömaksulta on museorekisteröinti, jonka ikäraja puolestaan nousee vuonna 2008 30-vuoteen  :(

 

Meikäläisen Mini talvehtii nyt tallissa termostaatin pitäessä  lämpötilan täsmälleen 11 asteessa. Mutta, liekö nää synkät mietteet ollu syynä, kun hommasin eilen talvirenkaat...  :)  

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...