Jump to content

Minille väri?


pensseli69

Recommended Posts

Ju karttalehti oli kädessä ja molemmat ovat vanhoja värejä eli ns. "likaisia" verrattuna nykyväreihin. WT3 on hivenen keltaisempi kuin WT4. Se että missä väri muodossa niitä saa tänäpäivänä onkin toinen juttu kun nuo väri tehtaan päivittävät näitä vanhoja värejä uusiin maalilaatuihin aika nihkeesti.

Link to comment
Share on other sites

Tuossa mun minissä katto ja raidat on old english white: http://www.netikka.net/miihcars/images/galleria_2_3.JPG  sitä pari vuotta sitten sai ns.raskaskonemaalina,joka on halvempaa mutta aivan hyvää maalia ja ainakin kiiltää ja on helppo maalata.....

 

Itte vetääsin perus ferrarin punaisen joskus ollu sen värinen starletti ja ikävä on autoa....ja väriä.... :)  http://www.netikka.net/miihcars/images/autot4.JPG

Link to comment
Share on other sites

Automaalamoissa-kaupoissa on liuskoja joista selviää värikoodin numero.Tuosta "Rosso Corsa" väristä sen verran että alkuperäinen aikas tumma-melkein liiankin.Siitä on tullut sittemmin vaaleampia painoksia.Näki hyvin värin "kehityskaaren" käydessä Maranellossa alan museossa.  ;D Kannattaa myös katsella noiden pärrien värejä,niissä on tosi siistejä sävyjä! Yleensä niissä on lisäksi kaikenmaailman siruja seassa tekemässä lisäefektiä.

British Racing Green sävykin alunperin tosi tumma-Jaguarin sävyissä löytyy uusittu väri nyt tosi siistinä helmiäispainoksena!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...