Jump to content

Mistä mk 1:sen verhoilu materiaaleja?


Guest sekottaja

Recommended Posts

Käytetyt oiskin paremmat, tarkoitus olis jättää sisustaan sellainen ´ajan patina´. Entisöinti projekti on kyseessä, pahin tarve olis kuskin penkille josta verhoilu on riekaleina. Autohan on -65 ja sisustan väri on punainen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Vihdoinkin joku kysyy sellaista josta jotain tiedän ja voin kokemuksesta jotain sanoa. Uusia penkkien verhoiluja saa ja nimen omaan punaisia, Vakka-Suomen automobiilihistoriallinen klubi kannatusyhdistys Uudenkaupungin automuseo (tutustumisen arvoinen paikka). Juuri kesäkuussa itseasennetut penkkiverhoilut menossa ensimmäiseen talvisäilytykseen. Auto katsastettiin 13.07.2007 (huom. perjantai ONNEN PÄIVÄ). Lähetä sähköpostia osoitteeseen rampe_58@hotmail.com, niin kerron lisää. Sen verran voin kertoa jo nyt, että ne maksavat likemmäs tonnin nykyrahassa, mutta entisöintiprojekti on... ja lopputulos on .... no lähetän kuvia, jos kiinnostaa

Link to comment
Share on other sites

Mitä taas siihen MK I lattian kumimattoon tulee, niin sitä ei saa mistään. De Luxe sarja käy museorekisteröintiin ja toivottavaa olisi tietysti, että mahdollisimman paljon matoista olisi alkuperäistä tai sen kaltaista. Se nyppyläkumimatto oli niin huonoa, että se ei käytössä kestänyt vuottakaan ja sen takia niihin laitettiin muita mattoja. Näitä MK I mattoja on etsitty, mutta niitä ei ole.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...