Jump to content

ÄÄnieristys


Guest arsk

Recommended Posts

Millanen on esim. Minitronissa myytävänä oleva 6-osainen äänieristysmatto? Tekeekö sillä mitään? Vai kannattaako tehdä äänieristys "metritavarasta"?

 

Tuliseinä (rintapelti) polkimien ja lämppärin ja ratin akselin takana on aika hankalan näkönen paikka tilkitä. Olisko mitään vinkkiä kellään?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Itellä on ollu sellanen Englannista tilattuna ja kai äänet vissiin vähän pieneni,haittapuolena on kosteus mikä kerääntyy ja aika kauan kuivaa tuollainen matto.Jos haluaa hyvän niin ekana tilkkii hitsillä kaikki pienetkin reiät,kaasarille kotelo ja sitten maalaus ja ruostesuojaus kuntoon.Ja puhaltimella bitumimattoa lattiaan ja tulipeltiin.Tuollainen 3-4 millin matto taipuu tulipeltiinkin aika hyvin.Haittapuolena vain paino..Kiveniskumassakin tai vielä paremmin noise killeri hiljentää melua.Ja miksi oikeestaan Mini pitäs äänieristää..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nyt kun vihdoin on Miniin saatu leima, on TODELLA aika keskittyä äänieristykseen. Motarilla meteli on lähinnä infernaalinen, puhelin on jokseenkin tarpeeton väline kun siitä ei mitään kuule kuitenkaan. Siis, mitä olette laittaneet lattiaan/tulipeltiin, että olette saaneet syyn ostaa Miniinne stereot?

Link to comment
Share on other sites

Jos stereoita pitää kuunnella ja puhelinta käyttää vaivattomasti ja nautinnollisesti moottoritienopeuksilla, niin ainoa konsti on vaihtaa automallia. Ministä ei nykypäivän mittapuilla saa mitenkään hiljaista. Joskus on yritetty !

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...