Jump to content

Kyssäreitä ministä, vm -78


mini78

Recommended Posts

Heps,

 

Olisi muutama kysymys ministä (vm -78).

Onko tämä vuosimalli ns. mk3?

Hätävilkut eivät toimi, katkaisijalle ei tule virtaa, sulakkeet ehjät. Pitäisikö hätävilkut toimia suoraan katkaisijasta ilman että esim parkit tai virta päällä? Olisiko kenelläkään sähkökytkentäkaaviota kyseiseen vuosimalliin?

Löytyykö korjaamokäsikirjaa kyseiseen vuosimalliin?

Mistä levyjarrut eteen? Sopiiko jostain toisesta englantilaisesta kulkineesta suoraan? Saako jostain ostaa tarvikesettiä, mitä maksaa?

 

Kiitokset vastauksista etukäteen.

Junnu

Link to comment
Share on other sites

- '78 on mk4.

- Tuohon hätävilkkukyssäriin en ota kantaa. Siihen saa sanoa joku viisaampi, että miten sen pitäisi toimia :)

- Haynesin korjausoppaasta löytyy sähkökaaviot ja se kattaa muutenkin suunnilleen kaikki vuodet. http://www.amazon.co.uk/69-01-Haynes-Service-Repair-Manuals/dp/1859609236/ref=pd_bxgy_b_img_b

- Ihan Minin omia levyjarruja kannattaa käyttää, niin säästyy turhalta häsläykseltä. 8.4" jarruja saa suht edullisesti käytettynä muttei mahdu 10" vanteitten sisään. Esimerkiksi Minispares englannissa myy montaakin erilaista settiä ja suomesta voi kysellä vaikka Minitronista.

Link to comment
Share on other sites

Noita Minin korjausoppaita löytyy kohtuullisen helposti ilmaisversioina googlettamallakin. Suurempi vaiva lienee löytää toimiva linkki. Alla pari vielä toimivaa linkkiä.

 

http://www.minicoopersofmiami.com/MINI_ ... _76-89.pdf

 

http://repair-manuals.blogspot.com/2010 ... rvice.html

 

Noin vanhan Minin hätävilkuista ei ole omia kokemuksia mutta oma käsitykseni on, että hätävilkkujen täytyisi toimia ilman, että mitään muuta täytyy laittaa päälle ensin.

 

8.4" levyjarrusatseja löytyy myös Suomesta Paradise carsista. Hinta on jotain 300 euroa, 8.4" tuuman levyt edellyttävät tosin 12 tuuman pyöriin siirtymistä.

7.5" levyjarrusettejä löytyy tosiaan erilaisina versioina Englannista eikä niiden hinta kuitenkaan ihan järjetön ole. Kuitenkin tuollaiseen 300 euron käytettyynkin satsiin saa helposti upotettua pari sataa euroa lisää peruskorjauksen myötä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...