Jump to content

SE7EN

Jäsenet
  • Viestit

    104
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut SE7EN

  1. Peltiosia saatu briteistä.
    Osaako joku jotain sanoa noiden suojamaaleista.

    Magnumin peltiosissa on hyvin ohut musta maali joka lähtee melkein rätillä pyyhkimällä pois.
    M-Machinen osissa on vaalean harmaa matta maali, hieman tiukemmin kiinni.
    Heritage osissa sitten ihan kunnon musta, kiiltävä ja paksu kerros maalia, joka varmasti on jätettävissä pohjalle.

    Tuo M-Machinen vaalean harmaa maali mietityttää, voiko sen jättää pohjamaaliksi.? miten olette tehneet.?

  2. Tullin sivuilta poimittua:

    Isosta-Britanniasta lähetetyistä yli 150 euron arvoisista lähetyksistä ei tullimaksua tarvitse maksaa, jos tavara on Britannian alkuperätuote, ja sinulla on myyjän kauppalasku, jossa on määrämuotoinen alkuperävakuutus tavaran britannialaisesta alkuperästä. Jos sinulla ei ole myyjältä saatua alkuperävakuutusta, ei tullietuutta voida myöntää. Alkuperävakuutuksen laatii aina myyjä lähetysmaassa. Tarvittaessa kysy myyjältä, onko tilaamillesi tavaroille mahdollista saada alkuperävakuutus.

    Onkos kukaan saanut tuollaista todistusta vielä.

  3. Eli Suomeen tuodut Vanit on Travellerin pohjalla, joka ilmeisesti tarkoittaa sitä että tuo paneeli johon taka-apurunko tulee kiinni, on se matalampi malli. Kun siinä tasalattia-Vanissa on tämä kuvan mukainen korkeampi.

     

    image.thumb.png.0b0adda6578375d19e2562c3452d9ab7.png

     

    Saakohan muuten noita Travellerin varapyöräkotelollisia takalattioita jostain kun en ainakaan ole törmännyt. Kokonaisia siis.

  4. On 11.4.2020 at 16.59, minorv8 kirjoitti:

    Mä teetin pickupiin uuden johtosarjan samaan tyyliin eli Mk1 ACR laturin johdotuksella. Ja johdotukset uuden malliselle startille. Se ei paljon edes tehnyt lisähintaa, olisko ollut vajaa 10 puntaa. Toihan olis ollut ihan helppo rasti tehdä itse mutta halusin alkuperäisen näköisen kangasvuoratun satsin. Teipattu olis ollut tyylivirhe 😁.

    Mikäs firma noita customoituja johtosarjoja tekee, vaiko ihan Minisport/MiniSpares.?

  5. On 8.3.2019 at 21.12, imperial kirjoitti:

    Tuttua asiaa. Näin oli jo parikymmentä vuotta sitten. Newtonilla eivät millään uskoneet, että Mk 2 Mineissä on myös ns. "Standard Saloon" versio. Tekivät tuolloinkin vain "Super De-Luxe Saloon" version verhoiluja. Siis juuri näitä pitkillä keskellä olevilla raidoilla. Muutama faksi ja yhden käynnin jälkeen alkoi tapahtua. Itse asiassa piti ihan kyllä kädestä pitäen näyttää Richard Newtonille millaisia penkkejä Suomessa Mineissä on. Ihan samojahan ne kuitenkin on kuin viimeisten Mk 1 mallin " welded, 13 flutes squab and cushion covers". Sujuvasti kaikki alkoi mennä ja monet satsit sitten sieltä tulikin otettua, mutta tarkkana piti olla ja joka kerta varsinkin kun koko auton verhoilusarjoja tilasin. 

    Suomessa en muista nähneeni mk kakkosen Super De-Luxe- mallia. Export Saloon versiossakin lie oli   tavalliset penkit vaikka oli muuten pitkälti muuten tätä toista versiota plyyshimattoineen, pehmustetulla etuhyllyn reunalla ja ovaalimittaristolla yms

    Minkälaisella taikasanalla olette saaneet noita "Standard Saloon"-mallisia MK2 istuinpäällisiä Newtonilta.?
    Minulle asiakaspalvelu ilmoitti että ei onnistu, oli tuotannosta tiedustellut asiaa.

    Kuvista päätellen et sinäkään ZepeteuZ saanut oikeita.?

×
×
  • Luo uusi...