Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 28/09/22 in Posts

 1. Myydään siistikuntoinen Bentley Publishersin R50-R53 huolto-opas. Laaja teos missä käydään kaikki toimet tarkoin läpi. Vanhan puhelinluettelon paksuinen opus Hp.75e (Adlibriksessä päivän hinta n. 128e)+toimituskulut. Manuaali Helsingin keskustassa. Yhteydet nicolassalo ät yahoo.com
  1 point
 2. Mulla on rummut vaihdettu 7,5" levyihin ja ei ole tehostinta. Eikä ole katsurit moittunu jarruja että pitäs kovasti polkea. Tainnu aina lukkoon mennä rullila. Joku paineensäädin varmaan pitäs olla, mitä mulla ei ole, takarenkaat tahtoo mennä lukkoon reippaissa jarrutuksissa. (Vanhoissa putkissa ei ollu ja luulin että se oli edessä, mutta se olikin paine-eron haistelija joka selvisi vasta matkan varrella) Muutoskatsastuksesta oli haynesin kirjasta kopio sivusta missä luki jarruista, sopivasti oli toisella sivulla se tehostin nii ei tullu puheeksi.
  1 point
 3. Kimi

  Morris Mini 850

  Ihan hyvän näköinen tonnariaihio. 3kk illat ja sulla on soiva minitonni kilpuri ja keväällä mukaan viivalle. /kimi
  1 point
 4. tailke

  Morris Mini 850

  Pitäis olla useammin ratapäiviä: tuli kummasti virtaa kun puolipäivää katseli Minien menoa ja pääsi vähän ajelullekin oikein kilpurin kyydissä . Tänään tiistaina laitoin omaan projektiini takalasin ja tuulilasin. Vanhoilla vuoden 1969 tiivisteillä ja mielestäni tuli ihan hyvät klasit.
  1 point
×
×
 • Create New...